Sä tulit taistelee

”Sä tulit taistelee, kävit läpi jokasen askeleen. Sul on ollu niin vaikeet, tiiän mut eteenpäin vaan meet”

Vanhin tyttäreni Aada vinkkasi tämän Uniikin Korkki Kii -biisin kertosäkeen ja sanoi, se sopii niin hyvin Matiakselle. Sanat kertoo ihan muusta aiheesta, mutta kertosäe todellakin sopii Matiakselle.

Toissapäivänä käveltiin naisystäväni Lauran ja lasten kanssa kaupasta kotiin. Katsoin Matiasta rattaissa ja poika näytti suoraan sanoen elottomalta. Katsoin heti, että hengittääkö Matias. Kaikki oli kunnossa, mutta tuo hetki oli taas hyvä muistutus siitä, että vaikka tiedän kyllä mihin tämän sairaus loppuu, niin ei siihen vaan osaa varautua. Noissa tilanteissa tulee kyllä niin voimaton olo, että sitä on vaikea sanoin kuvailla.

Matias on välillä todella uupunut ja tuntuu, että poika taistelee jaksamisesta viimeisillä voimilla. Matias on todella tullut tänne taistelemaan eikä anna tippakaan periksi! Matias todella käy läpi jokaisen askeleen ja elämä on todella vaikeeta. Silti Matias menee vaan eteenpäin!

Olen niin ylpeä mun omasta pienestä taistelijasta! Niin vahva ja maailman täydelliisin poika!!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.