Auringosta ja kesästä nauttien

Ollaan oltu nyt kolmena päivänä peräkkäin uimarannalla nauttimassa kesästä ja auringosta. Muiden lasten leikkiessä ja uidessa, Matias on ottanut rennosti nukkumalla rattaissa ja viltillä 🙂 Räikän ranta Ylöjärvellä onkin mitä mainioin paikka viettää kesäisiä päiviä lasten kanssa!

Matias on ollut taas aika limainen ja limaimulaite on ollut kovalla käytöllä. Nyt ollaan kuitenkin ulkoiltu päivittäin tuntikaupalla, niin limaisuuskin on taas hetkellisesti taakse jäänyttä elämää 🙂 Matias nauttii raikkaasta ulkoilmasta ja se tekee todella hyvää myös hengitykselle ja jaksamiselle. Tuntuu illalla unikin tulevan tosi helposti, kun ollaan ulkoiltu kunnolla 🙂

Nyt vaan toivotaan paljon aurinkoa ja lämpöisiä kesäpäiviä. Ja saa sinne sadepäiviäkin sekaan tulla, nehän kuuluu kesään 🙂

2 vastausta artikkeliin “Auringosta ja kesästä nauttien”

  1. Ihana blogi sinulla, löysin vasta sen ja luin kaikki kirjoitukset kerralla läpi. Kyllä osui ja upposi, omat murheet kahden terveen teinin kanssa ovat kyllä pieniä, verrattuna siihen, mitä te koko perheenä saatte kokea! Yleensä ne on äidit, ketkä näitä blogeja kirjottelee, mutta kiva välillä lukea isän näkökulmasta kirjoitettua blogia. Vaikka tilanteenne on lohduton Matiaksen suhteen, on hienoa, että kaivat ne valoisat ja iloiset hetket aina kuitenkin esiin.
    Kaikkea hyvää teille, Matias on siunattu, että hänellä on kaltaisesi rakastava isä.

    1. Kiitos ja kiitos paljon kommentistasi! Kyllähän noita ikäviä ajatuksia aika paljon mielen päällä on, mutta iloiset ja positiiviset ajatukset on niitä millä jaksaa eteenpäin. Mä olen niin ylpeä isä, että mielelläni kirjoitan tätä blogia 🙂 Mun kaksi vanhempaa lasta alkaa olemaan teini-iässä ja tiedän kyllä mitä se on 🙂 Oikein hyvää kesää 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.