Alkuvuoden kuulumiset

On taas hetki vierähtänyt, kun on tullut tänne kirjoitettua. Tuntuu vaan ettei ole kovin paljon uutta kerrottavaa ja siksikin tulee niin harvoin postailtua.

Matiaksen kunto on vaihtelevaa. Joulu meni erittäin huonossa merkeissä. Matias oli koko joulun ajan todellä uupunut ja limainen. Oksensikin muutaman kerran limaa ulos. Vointi oli todella heikko.

Niin kuin ennenkin, piristystä tapahtui ja Matiaksen vointi muuttui taas kohtuu hyväksi ja tasaiseksi. Tammikuun loppupuolella Matiaksella nousi kuume ja vointi meni taas alaspäin. Kirsi käytti Matiasta päivytyksessä ja pojalla todettiin korvatulehdus. Matias saa antibioottia estolääkityksenä ja nyt määrää vaan nostettiin. Taas mies piristyi ja on tällä hetkellä sairauteen nähden ihan hyvässä kunnossa.

Aikamoinen taistelija tuo pikkumies on. Välillä käy aika pohjalla vointinsa kanssa, mutta niin se vaan sieltä aina nousee. Matias nauttii edelleen saunareissuista isän kanssa. Sisarusten äänet saavat myös Matiaksen huomion. Välillä pääsee isosiskon syliinkin 🙂

Aamuisin mulla on tapana herättää Matias, toivottaa hyvät huomenet ja vaihtaa muutama sana ennen aamutoimia ja aamulääkkeitä. Yleensä herätän Matiaksen sen verran aikaisin, että ehdimme makoilla vielä hetken vierekkäin. Yleensä siinä käy niin, että kun pojan saa viereensä, niin Matias jatkaa saman tien untansa 🙂 Tuosta ei itsekään millään viitsisi nousta!

6 vastausta artikkeliin “Alkuvuoden kuulumiset”

    1. Matias kiittää 🙂 Pikkumies on ollut vähän limainen, mutta eiköhän se taas siitä 🙂

  1. Onpas poika kasvanut edellisen postauksen kuvista. Suloinen poika! Ja nuo teidän aamut kuulostaa ihanalta!! Voi kun pystyisi itsekin tekemään noin poikien kanssa. Terveitä ovat, aika vaan tuntuu aamuisin olevan niin rajallista.

    1. Kyllä Matias alkaa olemaan aika iso poika 🙂 Kyllä meillä kanssa nuo muut lapset pitävät huolen, että turhan kauan ei aamulla sängyssä viihdytä 🙂

  2. Kuinka Matias-hurmuri jaksaa? Eksyin blogiinne monen mutkan kautta, enkä ole voinut olla miettimättä pientä Matiasta sen jälkeen. Kuinka epäreilua elämä voikaan olla, pienelle sisupussillenne ja teille läheisille. Kuitenkin se kaikki positiivisuus ja rakkaus, joka teksteistänne paistaa läpi – niin kohtuuttoman huonot kortit kuin elämä pienelle miehelle jakoi, hän on saanut vastapainoksi ihanat vanhemmat ja niin paljon rakkautta, asenteenne ja tapanne toimia ja elää tässäkin tilanteessa ovat kadehdittavia. Toivottavasti kevätaurinko piristää ja tuo voimia pienelle taistelijalle!

    1. Kiitos paljon ihanista sanoista! Vaihtelevasti tuo hurmuri jakselee. Välillä huonompia päiviä ja välilllä taas parempia. Mutta taistelija poika todella on. Siitä saisi moni ottaa mallia 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.