Matiaksen joulunaika sairastellessa

Matiaksen jouluviikko alkoi flunssalla ja yskällä. Kuume nousi paikoin korkeallekin ja poika oli todella uupuneen oloinen. Kuume kuitenkin laski, mutta yskä jatkui. Yskiminen on Matiakselle todella vaikeaa ja flunssa alkaa vaikuttamaan myös hengittämiseen.

Lauantai-iltana päätimme viedä Matiaksen TAYS:iin, kun hengittäminen alkoi olla todella työlästä. Matias sai lisähappea ja hengitteli suolaliuosta. Keuhkokuvissa ei näkynyt mitään ja tulehdusarvot olivat normaalit. Sunnuntaina Matias olikin jo paljon paremmassa kunnossa ja jos ei mitään ihmeellistä tule, niin pääsee tänään kotiin.

5 vastausta artikkeliin “Matiaksen joulunaika sairastellessa”

  1. Voi pieni potilas <3. Toivottavasti yskä hellittää ja pääsette kotiin. Matias pojalle hyviä vointeja ja lämpöisiä ajatuksia halausten kera. Rauhaisaa loppuvuotta ja voimia ensi vuoteen! <3

    1. Kiitos! Matiaksen keuhkokuvissa näkyi raitaisuutta, eli keuhkokuume ja antibiootit aloitettiin jo sunnuntaina sairaalassa. Tänään sain kuitenkin onneksi hakea pojan kotiin, kovasti tuntui jo potevankin koti-ikävää.

  2. Heippa Matias ja perhe! Mitä kuuluu sairastelujen jälkeen? Toivottavasti pikku teräsmies selätti keuhkopöpön ja saa nauttia olostaan:) Superisti jaksamista perheelle ja halirutistus Matiakselle <3

    1. Moikka! Matias selvisi yllättävän hyvin taudista ja nyt on ollutkin tosi hyvässä kunnossa. Toivottavasti tätä pirteyttä jatkuu pitkään. Kiitos kovasti ja halit menee perille! 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: