Juhannuksen jälkeisiä kuulumisia

Matias on ollut pitkään kohtuullisen hyvässä kunnossa vaikkakin vuoristorataahan tuo Matiaksen vointi ja jaksaminen loppupeleissä on. Tässä taannoin oli viikko, joka tuntui melkein oirevapaalta viikolta. Epilepsiakohtauksia ei ollut juuri ollenkaan ja Matias oli tosi pirteä.  Sitten on taas päiviä, jolloin nykinää on todella paljon ja kohtauslääkkeet ei rauhoita kuin hetkeksi. Tällöin Matias ei tahdo saada nukutuksi ja väsymys taas lisää kohtailua entisestään. Myös kohtauksiin liittyvät hengityskatkokset ovat tällöin yleisiä.

Nyt, kun kesä on tullut, niin ollaan päästy entistä enemmän nauttimaan ulkoilmasta. Siitähän Matias tykkää. Ja kyllä, niin muin moni muukin asia Matiaksen kanssa, niin myös Suomen kesä on asennekysymys 🙂 Parturoin Matiakselle myös vähän kesätukkaa 🙂

Juhannuksena olimme vanhempieni luona Alavudella. Pappa lämmitti Matiakselle saunan ja teki vihdan. Me pojat saunottiin ja vihdottiin kahtena päivänä ihan kunnolla. Hieman Matias ihmetteli alkuun, että miksi iskä huitoo koivunoksilla 🙂 Aikamoinen kokemus sekä isälle että pojalle!

Nyt vaan odotellaan lämpöisempiä ilmoja, mutta samalla nautitaan elämästä ja nykyhetkestä! 🙂