Taas yksi notkahdus selätettynä

Matias oli useamman viikon todella kipeä ja erittäin limainen. Syynä oli RS-virus. Matias oli reilun viikon TAYS:ssa infektio-osastolla. Vielä kotiutumisen jälkeen Matias oli pari viikkoa todella limainen. Tuntui, että ei päässyt pojan luota metriä kauemmas, kun taas yski limaa. Imulaite oli todella kovalla käytöllä.

Nyt alkaa pikkumies olemaan taas vähän paremmassa kunnossa. Ainahan Matias limainen on, mutta nyt pääsee jo liikenteeseen ilman, että tarvitsee kantaa imulaitetta joka paikkaan. Matias on kyllä melkoinen ihmemies. Ei voi muuta kuin ihmetellä millä voimilla poika jaksaa aina kuntoutua vaikka on tosi huonossa kunnossa. Itse olen aika harvoin kipeä, mutta kun miesflunssa iskee, niin sitten 37,0 lämpöä on melkein kuolemaksi 😀 Matias ei tunnu tietävän mitä miesflunssa on  🙂

Mulla on asunnossa yhden makkarin remontti käynnissä ja ollaan jouduttu järjestelemään nukkumisjärjestelyjä vähän uusiksi. Matias nukkuu väliaikaisesti mun vieressä. Pojalla on kyllä melkoinen rytmi. Iltaruuan- ja lääkkeiden jälkeen laitan Matiaksen nukkumaan. Siinä ei mene kuin pari minuuttia, kun poika on jo unessa. On kyllä ihana mennä nukkumaan, kun poika tuhisee vieressä 🙂

Matias menossa nukkumaan. Alkaa jo väsy painamaan 🙂

Aamulla Matias on jo ennen kuutta hereillä, mutta sitten kun aamulääkkeet on annettu ja aletaan lähtemään päiväkotiin, niin Matias ottaa aamu-unet 🙂

Tosi mahtavaa, kun kevätaurinko on jo useasti näyttäytynyt. Täytyy toivoa paljon aurinkoa ja Matiakselle paljon hyviä päiviä ja hyvää vointia 🙂

 

2 Replies to “Taas yksi notkahdus selätettynä”

  1. Luin tarinasi ystäväni linkistä. Hän sanoi että löysi ihmisen, joka puhuu ja ajattelee juuri niinkuin minä. Luin artikkelin kodinkuvalehdestä ja itkin. Minulla on ihana erityisen rakas tyttö Saaga, 2014 syntynyt. Lyhyesti kerrottuna hän on toinen kaksostytöistä, hänen siskonsa on jo enkelinä. Prinsessani on vaikeasti vammainen ja myös hänen elämänsä päättynee ennen aikuisikää. Minulla on myös kolme muuta lasta. Olet uskomattoman vahva, ja tuo elämänasenteesi on aivan sama, kuin mitä itse käytän elämämme hallinnassa. Onhan tämä melko kaaosta, mutta se on ainutlaatuista! Jokainen päivä on otettava vastaan kiittäen, koska koskaan ei tiedä, paljonko niitä on enää jäljellä. Meidän blogin löytää Googlaamalla karhuemonkarjuntaa.

    1. Voi ei 🙁 Olen niin pahoillani puolestasi! Kiitos paljon kommenteista. Toivon sulle paljon voimia teidän arkeen, sitä kyllä tarvitaan. Täytyy käydä katsomassa tuo teidän blogi. Aurinkoista viikonloppua!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.