Iltapäivän TAYS käynti

TAYS

Matias sai tänä aamuna niin monta kohtausta, että päätimme lähteä TAYS:iin. Lastenneurologian poliklinikan hoitaja konsultoi lääkäriä ja lääkäri piti tapausta kiireellisenä. Lähdimme TAYS:iin ja Matiakselta otettiin aivosähkökäyrä (EEG). Toimenpide ei mennyt kovin hyvin eikä EEG:stä saatu kunnon tuloksia. Matias ei saanut kohtausta mittauksen aikana, mutta tulos näytti silti poikkeavaa aivotoimintaa. EEG:n jälkeen menimme lastenosastolle, jossa lääkäri oli sitä mieltä, että EEG pitäisi ottaa uudestaan ja pidempänä, tunnin mittauksena. Huomenna sitten menemme aamusta ottamaan uutta EEG:tä. Tämän jälkeen harkitaan lääkityksen aloittamista. Tässä vaiheessa on myös syytä varautua siihen, että Matias joutuu jäämään osastolle.

2 Replies to “Iltapäivän TAYS käynti”

  1. Hei mika!
    Vaikka emme ole nähneet kavotuste toisiamme muutamaan vuoteen nii tämäm blokin lukeminem palautti minut monen vuoden taakse sun yläkerran huoneeseen jossa joskus hegailimme ehkä myös vähä painittiin. Vaikka olit vähän minua vanhempi niin olit silti minulle kaveri parhaasta päästä. Kun luin tästä teitä kohdanneesta vaikeudesta minulle tuli niin paha fiilis että olin lähteä töistä kesken päivän pois. Toivon teille jaksamista jota teillä tulee olemaan todella paljon, tehkää matiaksen kanssa kaikkea mitä olisitte ilman tätä sairautta tehneet. Muistakaa antaa myös toisillenne aikaa. Voimia koko perheelle.

    1. Moro Tommi!

      Kiitos todella koskettavista sanoista. Ei tosiaan olla hetkeen nähty, mutta kyllä nuo nuoruusvuosien muistot on ihan tuoreessa muistissa. Samaa voin sanoa, että olit kaveri parhaasta päästä ja tosi paljon on yhdessä nähty ja koettu. Muistan vielä elävästi myös sinun menetyksesi ja surusi vuosien takaa. Me yritetään jaksaa ja pärjätä. Yritetään tehdä Matiaksen kanssa asioita niin kuin lapsen kanssa yleensäkin. Sitä meille lääkärikin kehoitti tekemään. Tällaisilla kommentteja kun saa, niin jaksaa aina pidemmälle. Kaiken tämän synkkyyden keskellä täytyy kyllä sanoa, että enää en sun kanssa painiin uskaltaisi lähteä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.