Matiaksen vointi huononee

Matias on alkanut saamaan kohtauksia enemmän kuin kerran päivässä. Tänään tuli voimakkain kohtaus mitä tähän asti on tullut. Meillä on aika TAYS:iin 21.1, mutta se tuntuu ihan liian kaukaiselta. Huomenna soitamme TAYS:iin ja sovimme käyntiä mahdollisimman pikaisella aikataululla. Kohtaukset luultavasti vievät Matiaksen kuntoa vain entistä huonompaan suuntaan. Kohtauksiin voi saada jonkinlaista estolääkitystä, mikä toivon mukaan auttaisi Matiasta voimaan paremmin.

Matiaksen ollessa hereillä, läsnäolo tuntuu olevan päivä päivältä heikompaa. Jotenkin poika luisuu johonkin sellaiseen tilaan, jossa hän on aivan yksin. Toivon vaan, että Matias ei tuntisi kipua eikä hän kärsisi.

2014-01-06 20.12.09

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: