Positiivisia uutisia!

Matiaksella oli jokin aika takaperin ongelmia sekä virtsaamisen että ulostamisen kanssa. Matiakselle annettiin jonkin aikaa voimakasta kipulääkettä, mikä luultavimmin aiheutti virtsaummen. Tästä seurasi se, että Matiasta piti katetroida. Kertakatetrointi ei jostain syystä onnistunut kuin äidiltä kerran ja kahdelta urologilta. Itse en useammasta yrityksestä huolimatta onnistunut kertaakaan.

Kyseinen kipulääke jätettiin pois ja sen myötä virtsaaminen alkoi taas sujumaan. Tietysti tässä alettiin miettiä, että toimiiko Matiaksen virtarakko sekä munuaiset kunnolla.

Matiaksen ultra 11.10.2016

Tänään 11.10.2016 oli Matiaksen suunniteltu TAYS-käynti. Matiaksen virtarakko ja munuaiset ultrattiin ja lääkäri kertoi kaiken olevan kunnossa. Matias onnistui pissaamaan kesken tutkimuksen ja siinä samalla nähtiin, etä virtsarakko tyhjenee kunnolla. Tämä oli todella hyvä uutinen, varsinkin kun katetrointi on ollut erittäin haastavaa!

Muutenkin Matias on ollut ihan hyvässä kunnossa, pientä kuolaamista lukuunottamatta. Toivotaankin pojalle paljon hyviä syksyisiä päiviä 🙂

6 Replies to “Positiivisia uutisia!”

  1. Ihana lukea positiivisia postauksia Matiaksesta <3 saatte nauttia ihanasta syksystä ilman sairaus huolia 🙂
    Paljon haleja Matiakselle,näyttää olevan jo aika iso pötkö poika 🙂 <3

  2. Voi pientä suurta miestä! <3 Hyvät uutiset on aina mukavampia kuin ne…toiset. Maata retkottaa, kuin isotki miehet. Paljon haleja, lämpimiä hetkiä ja suloisia ajatuksia suurelle sankarille. Kolmen perhoskoirapoijan hännänhuiskutus-terveiset. Isälle ja äidille myös semmoset halit, joitten tarkotuksena on sanoa, että olette vahvoja ja sankareita.

    1. Kiitos kauniista sanoista! Sankareista en tiedä, mutta vanhempina tehdään kaikki Matiaksen eteen!

  3. Olen lukenut koko tämän blogin läpi ja aina käyn kurkkimassa, olisko päivitystä. En ole ikinä kommentoinut, mutta nyt haluan toivottaa Matiakselle todella paljon aurinkoisia ja ihania syyspäiviä <3. En tiedä kuinka tämän muotoilisin sillä tavalla, ettei sitä tulkita väärin / kenellekään aiheudu pahaa mieltä, mutta Matiaksen tarinan lukeminen on saanut monet "murheet" kutistumaan tässä omassa lapsiperhearjessa. Paljon tsemppiä koko perheelle!!

    1. Kiitos paljon! Ymmärrän oikein hyvin mitä tarkoitat! Niin sen pitääkin tehdä, että kaikki ymmärtäisivät laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja miettiä mikä elämässä on oikeasti tärkeää.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.