Äidinrakkaudesta

Raskainta elämässä Matiaksen kanssa on valtava voimattomuuden tunne. Jokainen vanhempi tietää, että lapsiaan rakastaa yli kaiken ja heitä haluaisi aina suojella kaikelta pahalta. Siksi onkin erityisen vaikeaa, kun oman poikamme sairaus on parantumaton. Ei ole hoitoa, ei keinoja edes hidastaa vääjämätöntä. Voi vain helliä ja hoitaa mahdollisimman hyvin ja tehdä niitä asioita joista on huomannut Matiaksen nauttivan.

Huomasin eilen, että olin antanut itseni taas toivoa. Olin toivonut, että Matiaksen sairaus olisi hieman lievempää muotoa, eli viallisia soluja ei olisikaan kovin paljon. Oli murskaavaa kuulla viallisia soluja olevan 90 prosenttia.

Olen usein sanonut Matiakselle, että äiti toivoi sinun elämääsi niin paljon kaikkea, kaikkea hyvää. Niistä asioista joita toivoin Matiakselle, voin antaa oikeastaan vain yhden, rakkauden. Olemme mieheni kanssa sopineet, että Matiaksen hoidossa tärkeintä on Matiaksen etu. Tämä tulee varmasti vaatimaan meiltä sydäntäraastavia päätöksiä tulevaisuudessa.

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.