Kolme rakkaudentäyteistä vuotta

Matias täytti 7.8.2016 3-vuotta. 1105 päivää on taisteltu väistämätöntä vastaan. Tuohon aikaan mahtuu niin paljon iloa ja naurua, mutta ihan liikaa kyyneliä. Nuo kolme vuotta on kuitenkin ollut rakkaudentäyteisiä vuosia erityisen erityslapsen kanssa!

Isä ja poika 7.8.2016

Eräänä iltana laitoin Matiaksen ja isosisko Amandan nukkumaan. Hetken päästä huoneesta kuului Amandan ääni. Amanda oli noussut sängystä ja ruvennut ottamaan kuvia vanhalla digikameralla. Kun laitoin Amandaa uudestaan sänkyyn, niin hän kertoi, että oli ottanut kuvia ja näyttänyt niitä Matiakselle.

Tuli niin valtavan paha mieli molempien puolesta. Toisenlaisessa elämässä Amanda ja Matias olisivat nauruskelleet siellä kahdestaan niille kuville ja olisivat pelleilleet iskältä salassa, kun olisi pitänyt olla jo nukkumassa!

Tässä elämässä Amanda jäi vaille pikkuveljen huomiota ja Matias keskittyi siihen, että jaksaisi hengittää ja jaksaisi taas yhden vuorokauden eteenpäin. Amanda olisi ansainnut toisenlaisen elämän ja Matias olisi ansainnut olla terve! Matiaksen olisi pitänyt elää ilman epilepsialääkkeitä, ilman kohtauslääkkeitä, ilman voimakkaita särkylääkkeitä, ilman katetrointia, ilman peg-nappia, ilman ravintopumppua, ilman hengitysvaikeuksia, ilman hengityskatkoja ja ilman kuolemantuomiota!

Hyvää 3-vuotis syntymäpäivää oma rakas poikani!!! Isä rakastaa sua!!