Minkälainen tie sulle annettiin

Matiaksella todettiin viime viikolla keuhkokuume. Kirsi vietti pitkän päivän lastenpäivytyksessä Matiaksen kanssa. Poika on ollut todella voipunut ja limainen sekä oksentanut muutaman kerran. Matias sai taas antibioottikuurin ja nyt näyttää, että vointi alkaa taas pikkuhiljaa kohentua.

En tiedä mistä ihmeestä Matias saa aina ne voimat, joilla hän taistelee itsensä kuntoon näistä vaikeista tilanteista. Pelottaa niin hemmetisti, milloin tulee se päivä, kun niitä voimia ei enää löydy 🙁

Kaiken se mun positiivisen elämänasenteen ja tekemisen takaa, kun annoin yksi yö itselleni luvan surra Matiaksen kohtaloa, niin itkin taas miljoonia kyyneleitä. Tuijotin nukkuvaa Matiasta mun vieressä ja samalla kuuntelin Juha Tapiota, joka lauloi, että ”minkälainen tie sulle annettiin” (Juha Tapio – Ohikiitävää)

Matias sai kyllä kohtuuttoman mahdottoman tien kuljettavaksi. Samaisessa kappaleessa lauletaan, että ”kaikki aikanaan, kun turha riisutaan, saitko rakastaa?” En osaa muuta sanoa, kuin että ainakin Matias on saanut rakastaa, niin kuin minäkin!