Alkuvuoden kuulumiset

On taas hetki vierähtänyt, kun on tullut tänne kirjoitettua. Tuntuu vaan ettei ole kovin paljon uutta kerrottavaa ja siksikin tulee niin harvoin postailtua.

Matiaksen kunto on vaihtelevaa. Joulu meni erittäin huonossa merkeissä. Matias oli koko joulun ajan todellä uupunut ja limainen. Oksensikin muutaman kerran limaa ulos. Vointi oli todella heikko.

Niin kuin ennenkin, piristystä tapahtui ja Matiaksen vointi muuttui taas kohtuu hyväksi ja tasaiseksi. Tammikuun loppupuolella Matiaksella nousi kuume ja vointi meni taas alaspäin. Kirsi käytti Matiasta päivytyksessä ja pojalla todettiin korvatulehdus. Matias saa antibioottia estolääkityksenä ja nyt määrää vaan nostettiin. Taas mies piristyi ja on tällä hetkellä sairauteen nähden ihan hyvässä kunnossa.

Aikamoinen taistelija tuo pikkumies on. Välillä käy aika pohjalla vointinsa kanssa, mutta niin se vaan sieltä aina nousee. Matias nauttii edelleen saunareissuista isän kanssa. Sisarusten äänet saavat myös Matiaksen huomion. Välillä pääsee isosiskon syliinkin 🙂

Aamuisin mulla on tapana herättää Matias, toivottaa hyvät huomenet ja vaihtaa muutama sana ennen aamutoimia ja aamulääkkeitä. Yleensä herätän Matiaksen sen verran aikaisin, että ehdimme makoilla vielä hetken vierekkäin. Yleensä siinä käy niin, että kun pojan saa viereensä, niin Matias jatkaa saman tien untansa 🙂 Tuosta ei itsekään millään viitsisi nousta!